avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatie de depunere a declaratiei 100?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatie de depunere a declaratiei 100?

Buna ziua,

Am o firma infiintata in luna mai al acestiu an si a facturat in luna iunie...sunt obligata sa depun declaratia 100?....cine are aceasta obligatie de depunere a declaratiei 100?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:01, 23 Iulie 2019
Daca sunteti platitoare de impozit pe venitul microintreprinderii 3% sau 1%, trebuie sa depuneti d100 pentru trimestrul II pana pe 25 iulie 2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație de inactivitate societate nou-înființată rodaf rodaf Buna seara, am infiintat societatea pe 16 iunie 2020 si mi-a cerut de la Anaf sa depun o declaratie de inactivitate sau ceva in \'zero\', nu am inteles prea ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru impozit pe profit adrianasef adrianasef Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum se depun declaratiile pentru impozitul pe profit pt anul 2013. Se depune declaratia 100 pt trim IV? Sau se depune doar ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)