avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... melodie in prima auditie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

melodie in prima auditie

cum se procedeaza pentru a promova o melodie pe posturi de radio private
Cel mai recent răspuns: alexandra stanciu , utilizator 16:39, 28 Noiembrie 2009
Difuzarea pe posturile de radio a unor melodii noi este un subiect foarte delicat. Intamplator lucrez cu o casa de productie si am fost implicata in campania de PR si Comunicare a unor artisti de care ei s-au ocupat si cunosc nedreptatile care se intampla. Ce sa spun, e o chestiune de gusturi, daca cei carora le trimiteti piesa cred ca are potential, atunci o vor difuza. Daca nu, nu! Important este sa mergeti inainte si sa nu renuntati. Pana la urma insistenta va penetra orice zid! Mult succes!
multumesc mult ,m-am lamurit acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dj la un radio pe internet. pot difuza melodii pe care le-am descarcat, gratuit, de pe net? broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Am o foarte mare dilema legata de urmatoarea situatie: Doresc sa devin DJ la un post de radio pe internet, din pura pasiune...adica nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)