avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită validare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

validare poprire

hotararea instantei a fost pusa in executare silita, debitorul avand calitate de avocat. In aceasta situatie, cabinetul de avocat poate fi tert poprit, in situatia unei eventuale validari a popririi? avand in vedere ca debitorul practic e titularul cab.? multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 07:57, 6 August 2019
Debitorul este persoana fizica sau cabinetul de avocat? Daca ati exeutat persoana fizica, acea persoana va plati. Daca ati executat CA, atunci va plati CA.
Debitorul este persoana fizica, Si pentru ca activeaza in cadrul cabinetului sau de avocatura, nu stiam daca poate fi tert poprit - cab de av.....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi. Dar daca isi acorda un salariu foarte mic sau deloc... nu aveti ce recupera.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocat tert poprit? Irina S. Irina S. Poate fi tert poprit si un cabinet individual de avocat in situatia in care avocatul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui cabinet are o datorie ca ... (vezi toată discuția)
Validare poprire Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Poprirea este una din caile de executare silita pt.sume de bani. Daca s-a incuviintat executarea in instanta ( fara a se contesta de catre debitor ulterior)- ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)