avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Spor risc biologic
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Spor risc biologic

Daca lucrez că pompier militar profesionist,..,și prin schimb execut servicii...ture...pe echipaj E.P.A Smurd ,ministerul.....inspectoratul nu are obligația să plătească spor de risc biologic???
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Aromei lucian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 6 August 2019
Sporurile care se platesc de catre ISU/ Smurd sunt cele nominalizate prin contractul de prestari servicii incheiat intre cele 2 institutii.
Locurile de muncă și categoriile de personal, precum și mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexele nr. I-VIII la Legea 153/2017 și condițiile de acordare a acestuia se stabilesc, prin regulament-cadru elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și de către autoritățile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, a fiecăreia dintre instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională sau a fiecăreia dintre autoritățile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și al Ministerului Finanțelor Publice și cu consultarea federațiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii bulgarasul bulgarasul de cand se poate da in administratia publica sporul pentru conditii de munca (vezi toată discuția)
Spor upu smurd asistenti Tete Tete Buna ziua,as dori sa stiu daca exista un spor egal pentru angajatii din cadrul upu sau angajatorul poate decide ca unii sa primeasca mai mult si altii mai ... (vezi toată discuția)
Legea sporului de calculator. Coman78 Coman78 Vreau sa stiu si eu un baza carei legi se acorda sporul de calculator , lucrând ca asistent medical radiologie.multumesc (vezi toată discuția)