avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri

prin noua lege a salarizarii se mai poate trece si sporul pentru conditii vatamatoare la functionarii publici
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 25 Iulie 2017
Pe internet este in dezbatere publica un proiect de acordare sporuri in sistemul bugetar. Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Cand proiectul va deveni lege publicata in MO se vor acorda si sporuri pentru conditii deosebite.
Legea 153/2017
art. 23 Sporul pentru condiții de muncă

Locurile de muncă și categoriile de personal, precum și mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexele nr. I-VIII și condițiile de acordare a acestuia se stabilesc, în cel mult 60 de zile de la publicarea prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, prin regulament-cadru elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și de către autoritățile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, a fiecăreia dintre instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională sau a fiecăreia dintre autoritățile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și al Ministerului Finanțelor Publice și cu consultarea federațiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.

Proiectul de HG se refera la familia ocupaţională de funcţii bugetare „ADMINISTRAŢIE" din administraţia publică locală.
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor in domeniu bugetar Codrina.01 Codrina.01 Lucrez in mediu umed abur sulf parafina..Nu primesc spor!In ce conditi se primeste spor in domeniu acesta si ce categorie?multumesc (vezi toată discuția)
Spor risc biologic Aromei lucian Aromei lucian Daca lucrez că pompier militar profesionist,..,și prin schimb execut servicii...ture...pe echipaj E.P.A Smurd ,ministerul.....inspectoratul nu are obligația ... (vezi toată discuția)
Sporuri medicale ancasavu2000@yahoo.com ancasavu2000@yahoo.com Dacă în cadrul aceleiasi specialitati se pot primi sporuri pentru conditii grele de munca diferite? De exemplu daca asistentele ATI pot primi sporuri ... (vezi toată discuția)