avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 lunite sa ramana la el?? Eu inca nu detin un loc de munca,inca stau acasa cu bebe. Asteptcu nerabdare un raspuns! VA MULRUMESC!
Cel mai recent răspuns: andrajurubita9@gmail.com , utilizator 22:51, 8 August 2019
tatăl este obligat să contribuie financiar la creșterea copilului.
în plus, doamna a precizat că acesta este alcoolic.
mai mult, dacă tatăl lucrează, credeți că instanța îi va încredința copilul (pe criterii financiare), pentru ca acesta să fie îngrijit de o bonă, în detrimentul mamei care ar avea disponibilitate de timp? eu nu cred.
Având în vedere cele învederate de doamnă, la care se adaugă împrejurarea că liniile de forță ale jurisprudenței converg către stabilirea domiciliului minorilor preponderent la mamă, am convingerea că opinia doamnei avocat este cea pertinentă!
Da,binenteles ca o sa mi iau un loc de munca,normal ca trebuie sa am cu ce sa sa o intretin! Nu o sa stau sa astept pensia alimentara de la el.Oricum va multumesc enorm de mult!!!
Alcoolismul trebuie dovedit. Are internări?
Șansele sunt maxime sa ajungă la mama însă nu reprezinta o certitudine.
D-nule When,voi contacta un avocat si atunci se vor rezolva problemele. Si informativ k sa nu va mai puneti o groaza de intrebari,sa stiti ca mai am un copil cu el care este in varsta de 20 de ani si banuiesc k va trebui sa si spuna si ea punctul de vedere,nu i asa? Multumesc ptr sfaturi!
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
andrajurubita9@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Încredințare minor și pensie alimentara Laura Andriescu Laura Andriescu In urma divorțului copiii, doi minori la acea vreme au fost incredintati mamei. Soții au continuat sa conviețuiasca împreună la aceeasi adresa. Dupa sapte ... (vezi toată discuția)
Custodia copilululi vasi81 vasi81 Buna. Ma poate ajuta si pe mine cine cu un raspuns la nedumerirea mea? Sunt o mama divortata de un an de zile (cu un copil de 11 ani ),am primit copilul ... (vezi toată discuția)
Initiere actiune de divort MeMyself MeMyself Buna seara, Acum cateva zile eu impreuna cu copilul minor am parasit domiciliul conjugal.In vederea procesului de divort,am urmatoarele intrebari: 1.era ... (vezi toată discuția)