avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poluare cu fum
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poluare cu fum

Vin și eu cu o întrebare: cui aș putea să mă adresez în următoarea situație? Locuiesc intr-o locuința socială, fiind chiriașul primăriei din orașul respectiv. Noii vecini obișnuiesc sa facă focuri săptămânal, care tin câte o zi și o noapte, altădată și doua zile. Ard tot felul de plasticuri, haine, gunoaie ce emana in fum înecăcios și un miros insuportabil, toxic. Nu pot lăsa geamurile deschise și nici măcar nu pot ieși afara in curte, mirosul este foarte greu, ma ustura căile respiratorii și de multe ori îmi vine sa vomit de la acel fum. Eu am avut câteva discuții cu ei, dar nu vor sa înțeleagă. Situația chiar a devenit de nesuportat, focul fiind făcut in grădina lor aflată la 4-5 metri lângă casa. Cum trebuie procedat, ajutați-mă cu un răspuns, va rog! Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:37, 25 August 2019
De preferat sa trimiteti vecinilor o notificare scrisa prin care sa le solicitati sa nu mai dea foc la diverse materiale. Notificarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Puteti sesiza primaria, Directia Judeteana de Sanatate Publica si Agentia teritoriala de mediu in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre arderea gunoaielor gjo gjo Bună ziua! Ce pot să fac dacă am un vecin care arde gunoaie sau animale moarte din gospodărie și nu pot să țin afară hainele la uscat (deoarece ... (vezi toată discuția)
Poluarea cu fum provenit de la deseuri menajere laurissima_72 laurissima_72 Locuim la 14 km de Constanta, la sat.De dimineata pana seara respiram... fum.Dimineata in drum spre serviciu, scoala, suntem nevoiti sa trecem prin fum, ... (vezi toată discuția)
Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)