avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... administrator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

administrator

Buna seara, avem un apartament cumparat cu sotul, in care pe moment locuieste socrul meu.noi divortam si am nevoie de o adeverinta ca in locuinta sta socrul meu. de la cine sa solicit aceasta adeverinta? multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:35, 6 August 2019
Buna seara,
De la presedintele asociatiei de proprietari.
Socrul locuiește acolo in baza vreunui drept de uzufruct viager sau de abitatie, stabilite printr-un contract? Sau pur si simplu l-ati lasat sa stea in apartament? Are si mutație pe cartea de identitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatie eliberare act de identitate expirat ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent explicatie clauze contract de donatie flori2 flori2 Buna ziua, Sotul meu a primit prin donatie de la parintii lui apartamentul in care locuim noi (mentionez ca socrii mai au un apartament in care locuies ... (vezi toată discuția)
Locuinta familiei sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Cum pot declara locuinta familiei, in apartamentul sotului, daca acesta nu este de acord? Sotul a dobandit ap. de la tatal sau prin donatie cu ... (vezi toată discuția)