avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare societate cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare societate cu datorii

Poate fi suspendata o societate care are obligatii neachitate catre bugetul de stat ?
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 10:21, 1 Decembrie 2009
Da. poate fi suspendata o firma cu datorii.
Care este schema pasilor de parcurs pentru suspendare ?
- hotarare AGA, anexa - ptr publ M. Ofic, cerere de mentiuni, declaratie model 1 sau 3..... www.onrc.ro la sectiunea formalitati.
Atentie!!!
O firma cu datorii catre Bugetul de Stat nu poate fi suspendata !!!!
- se suspenda activitatea. daca nu s-ar fi putut suspenda pe motiv ca societateaare datorii - atunci ar fi trebuit pe langa actele mentionate sa se depuna si atestarea fiscala - din care sa rezulte ca societatea nu are datorii.

- cei de la finante sunt de acord cu suspendareaactivitatii dardaca societatea are datorii tot trebuie sa depuna declaratii si bilant - deci nu beneficiaza de regimul derogatoriu( de a nu mai depune declaratii)

Alte discuții în legătură

Suspendare firma anairam_unid anairam_unid Buna ziua Vreau sa suspend activitatea unei firme care are datorii la stat .Care sunt pasii de suspendare a unei firme si care este perioada maxima de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma cu datorii la finante birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua!In cazul unei societati comerciale care isi suspenda activitatea la Registrul Comertului si are datorii la buget mai este obligat sa declare si sa ... (vezi toată discuția)
Imp. forfetar crea crea Firma are activitatea suspendata din data de 14.12.2006 pana 13.12.2009 Am anuntat ANAF-ul judetean , prin depunerea unei copii dupa Hotararea AGA.( ca nici ... (vezi toată discuția)