avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada minim lucrata pt primire calificativ bugetari?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada minim lucrata pt primire calificativ bugetari?

Care este perioada minima de lucru la bugetari pentru a putea primi calificativ pe anul 2019?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 9 August 2019
Codul administrativ
ANEXA Nr. 6 - METODOLOGIA pentru realizarea procesului de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici aplicabilă pentru activitatea desfășurată începând cu 1 ianuarie 2020, precum și pentru realizarea procesului de evaluare a activității funcționarilor publici debutanți numiți în funcția publică ulterior datei de 1 ianuarie 2020

CAP. 1 Dispoziții generale
Art. 1. -
(1) Evaluarea performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici se face anual.
......

Art. 14
(1) Evaluarea anuală a performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici se realizează pentru un an calendaristic, în perioada cuprinsă între 1 ianuarie-31 martie din anul următor perioadei evaluate, pentru toți funcționarii publici care au desfășurat efectiv activitate minimum 6 luni în anul calendaristic pentru care se realizează evaluarea.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functie publica madamada24 madamada24 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un punct de vedere in urmatoarea situatie: Am devenit functionar public la data de 01.01.2017, in aceeasi luna am ... (vezi toată discuția)
Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare a unui ... Oana2011 Oana2011 Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare a unui post de referent administrativ cu studii medii, in referent administrativ cu studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Examinare functionar public... ANDREI_oni ANDREI_oni Buna seara, Ma numesc Papa Cosmin-Ionut, sunt functionar public, din anul 2017, consilier superior, in cadrul unei agentii judetene si va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)