avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare a unui ...

Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare a unui post de referent administrativ cu studii medii, in referent administrativ cu studii superioare, daca seful direct (administratorul) are studii medii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 1 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura transformarea postului cu studiile sefului.
Multumesc! Mentionez ca sunt angajata intr-o institutie publica, (bugetar). Raspunsul primit in cadrul institutiei a fost acela ca Administratorul avand studii medii, nu poate sa evalueze un subordonat cu studii superioare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evaluarea nu se face dupa studii , ci dupa activitatea prestata.
Multumesc! imi puteti da cateva informatii.... un articol de lege... o baza legala?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anexa 6 - METODOLOGIE din 3 iulie 2019
pentru realizarea procesului de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici aplicabilă pentru activitatea desfășurată începând cu 1 ianuarie 2020, precum și pentru realizarea procesului de evaluare a activității funcționarilor publici debutanți numiți în funcția publică ulterior datei de 1 ianuarie 2020 - OUG 57/2019
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada minim lucrata pt primire calificativ bugetari? Adriana16.05 Adriana16.05 Care este perioada minima de lucru la bugetari pentru a putea primi calificativ pe anul 2019? (vezi toată discuția)
Promovare functie publica madamada24 madamada24 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un punct de vedere in urmatoarea situatie: Am devenit functionar public la data de 01.01.2017, in aceeasi luna am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea ... VERO80 VERO80 Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea de pe un post de referent pe un post cu studii superioare avand in vedere ca intre timp am ... (vezi toată discuția)