avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PROMOVARE FUNCTIE PUBLICA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PROMOVARE FUNCTIE PUBLICA

Buna ziua,
Va rog sa-mi dati un punct de vedere in urmatoarea situatie:
Am devenit functionar public la data de 01.01.2017, in aceeasi luna am intrat in concediu de crestere si ingrijire copil pe o perioada de 2 ani.
M-am reintors la serviciu in data de 28.12.2018
In acest moment se organizeaza examen de promovare la institutia la care lucrez iar eu nu ma incadrez deoarece nu am doua evaluari in ultimii doi ani de activitate.
Am o singura evaluare din anul 2019.

Conform metodologiei din 3iulie 2019 pentru realizarea procesului de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici aplicabilă pentru activitatea desfășurată începând cu 1 ianuarie 2020, precum și pentru realizarea procesului de evaluare a activității funcționarilor publici debutanți numiți în funcția publică ulterior datei de 1 ianuarie 2020 (Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 555 din 5 iulie 2019)
Articolul 15 pct c), se poate faca evaluare partila pe anul 2020 (avand deja 6 luni lucrate) cu care as putea intra in concursul de promovare?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Perioada minim lucrata pt primire calificativ bugetari? Adriana16.05 Adriana16.05 Care este perioada minima de lucru la bugetari pentru a putea primi calificativ pe anul 2019? (vezi toată discuția)
Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare a unui ... Oana2011 Oana2011 Care sunt posibilitatile/modalitatile de transformare a unui post de referent administrativ cu studii medii, in referent administrativ cu studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)