avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA prestari servicii in UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA prestari servicii in UE

Buna ziua,

Am un PFA nou înființat. Pentru a face un contract cu o firma din UE am nevoie de cod TVA sau pot cere la ANAF acest cod dupa ce inchei contractul? Am nevoie sa înregistrez acest contract la ANAF?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: the_tycoon , utilizator 11:10, 19 August 2019
Buna ziua,

Am depus declaratia 091 prestari servicii pt clienti inafara tarii in ue.

Din cate am inteles de la anaf la fiecare factura trebuie sa depun lunar declaratia 390 (in limita a 65000euro?).

Va rog sa-mi spuneti daca mai am de facut ceva?

Din pacate din cate am inteles nu se mai poate depune la registratura acest formular...

Multumes.

the_tycoon a scris:

Buna ziua,

Am un PFA nou înființat. Pentru a face un contract cu o firma din UE am nevoie de cod TVA sau pot cere la ANAF acest cod dupa ce inchei contractul? Am nevoie sa înregistrez acest contract la ANAF?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Pfa - norma de venit; inregistrare roi ic-pfa ic-pfa Buna ziua, Sunt PFA nou infiintat, norma de venit, cod 6202. Voi factura lunar catre o firma din UE si pentru asta trebuie sa ma inscriu in ROI (Registrul ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)