avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezervisti voluntari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezervisti voluntari

Ce inseamna rezervați voluntari
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 19 August 2019
Probabil va referiti la sintagma "rezervisti voluntari"....

Rezerviștii voluntari reprezintă personalul selecționat pe bază de voluntariat, care consimte, pe bază de contract individual pe durată determinată, denumit în continuare contract, să încadreze funcții în statele de organizare ale structurilor din cadrul Ministerului Apărării Naționale.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani ... Conttableta77 Conttableta77 Buna seara ,am fost militar in armata cu o vechime de 22 de ani și am ieșit la pensie apt limitat cu pensie anticipată parțial si as vrea sa va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata vargas vargas daca sunt angajat al unei unitati militare am dreptul conform legii la concediu fara plata . si daca da atunci pana la ce perioada poate sa ajunga ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu fara plata ionet ionet Buna ziua Sunt cadru militar si doresc sa beneficiez de concediu fara plata si as dori sa stiu care este baza legala ptr acest lucru . multumesc (vezi toată discuția)