avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voucher Materna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voucher Materna

Am si eu o problema
Am despus actele ptr prima transa am fost acceptata , am primit voucherele , iar la a doua transa nu mai am buletin de Bucuresti ptr ca m-am casatorit ( si mentionez ca in regulament nu scrie ptr transa a doua nimic de buletin, scrie doar completarea dosarului cu ecografie trim 2 si adeverinta sa ateste sarcina) , Vreau maine sa depun completarea dosarului ...se poate sa imi refuze dosarul ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
misha90fma, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 21 August 2019
Daca in regulament nu scrie pentru transa a doua nimic de buletin, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare bb_yasmi bb_yasmi printre actele care trebuiesc depuse la dosarul de somaj se afla si act dupa ultimul studiu copie +original. stiti cumva daca adeverinta de la facultate e ... (vezi toată discuția)
Dispensa consultatii prenatale Kitte Kitte Consultatia si ecografia de confirmare a sarcinii se considera consultatii prenatale? Pot folosi din cele 16 ore pe luna pentru a merge la aceste ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate 2012 mihaelapana mihaelapana In legatura cu depunerea dosarului de admitere pentru invatamantul superior, am citit pe site-ul Facultatii de Horticultura Bucuresti ca actele necesare ... (vezi toată discuția)