avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa renovata,lipsa dovezi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa renovata,lipsa dovezi

sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o bucatarie si le-a folosit pina in prezent,fratele si parintii au decedat,intreb mai are cineva drept la casa respectiva?problema ca nu am acte doveditoare cu numele meu, doar familia cunostea acest lucru,toate actele ,autorizatie de lucrari,introducere curent,proiect tehnic,etc s-au facut pe numele tatalui .multumesc
trebuie dezbatute toate succesiunile, dupa bunic si apoi dupa tata, poate si dupa bunica, mama.. mergeti cu ce acte aveti la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune intrebare simpla abserban abserban Situatia este urmatoarea: Mama mea a murit inaintea bunicii, in total au fost 4 frati, noi suntem 2 mostenitori dupa mama. Intrebarea mea este mostinrea din ... (vezi toată discuția)