a_mira 
	    	Utilizator

a_mira 
	    	Utilizator	    

Diana_vechiu2005 
	    	Utilizator

Diana_vechiu2005 
	    	Utilizator	    

a_mira 
	    	Utilizator

a_mira 
	    	Utilizator	    

a_mira, utilizator
 a_mira, utilizator 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

mecuine	                   

Suntem trei frati.Mama a murit,tatal mamei la fel.
Traieste mama mamei(sotia decedatului) si am vrea sa stim ce drepturi avem noi cei trei frati din 700 de m ... (vezi toată discuția)
	                    mecuine	                   

Suntem trei frati.Mama a murit,tatal mamei la fel.
Traieste mama mamei(sotia decedatului) si am vrea sa stim ce drepturi avem noi cei trei frati din 700 de m ... (vezi toată discuția)

zita74	                   

Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
	                    zita74	                   

Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)

Danila Adrian sorin	                   

cum se imparte mostenire bunicilor cind sintm5 nepoti de pe copii lor care sint si ei decedati si mai are o sora in viata multumesc:(( (vezi toată discuția)
	                    Danila Adrian sorin	                   

cum se imparte mostenire bunicilor cind sintm5 nepoti de pe copii lor care sint si ei decedati si mai are o sora in viata multumesc:(( (vezi toată discuția)