avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Calcul daună RCA: asigurătorul mi-a spus că nu mai ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Calcul daună RCA: asigurătorul mi-a spus că nu mai există coeficient de uzură a mașinii, s-au modificat normele de aplicare a legii?

Buna ziua
Știe cineva daca normele de aplicare a legii referitoare la Rca sunt modificate ,sau nu mai sunt valabile?
Mi se spune că nu mai există coeficient de uzura a mașinii, si nu știu cum il calculează;pentru o mașină veche de 1 an si 3 luni ,am cam 20% In minus
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:47, 13 Septembrie 2019
Mulțumesc
Cu banii pe care îi voi lua nu îmi voi mai putea lua o mașină identică cu cea pe care am avut-o;diferența va trebui sa o suport tot eu ,pentru ca m-am aflat în locul nepotrivit si la locul nepotrivit si am fost lovită de un șofer pentru care nu a contat un biet semn de "cedeaza trecerea";am pierdut mașina dar nu mi am pierdut viața-mașina m-a salvat prin sistemele de siguranță
Sunt șofer de peste 25 ani și acesta a fost singurul eveniment, de am fost nevoită să apelez la asigurator
Mult succes pe viitor, @AndreeaV ! Acum veți știi cum să procedați în cazul în care vă mai întâlniți cu astfel de spețe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala rca / catalog schwacke / valoarea reala auto Bujor-Marius Bujor-Marius Buna ziua, Pe data de 26.08.2012 am fost implicat intr-un eveniment rutier. Pe scurt, o doamna a intors in fata mea pe linia continua, neputand sa evit ... (vezi toată discuția)
Despagubire auto - urgent MariusPloiesti MariusPloiesti Buna ziua, In data de 5 martie, mergeam cu masina regulamentar pe o strada, si la un moment dat din partea stanga a trecut o masina care nu a oprit la ... (vezi toată discuția)
Nesimtire la rca dorin85 dorin85 in 28 august 2011 am fost implicat intrun accident auto . nefiind vinovat am mers la firma de asigurari cu constatul amiabil. Dupa 3 luni si ceva, in care ... (vezi toată discuția)