avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare serviciu rent a car
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare serviciu rent a car

Bună ziua! Dețin o firma de construcții și as dori sa desfasor și activitatea de rent a car. Pana în momentul de față, am cumpărat doar codul caen specific acestei activități, punct în care m-am și oprit. Întrebarea mea ar fi, de ce anume am nevoie pentru a desfășura aceasta activitate legal? Este suficient sa am aceasta activitate ca activitate secundara? Pot închiria pur și simplu doar cu itp făcut la 6 luni și emiterea de facturi /chitante în acest sens? Aștept un răspuns sau o îndrumare catre un consultant în acest domeniu din zona Ploiești, Predeal care ma poate ajuta, contracost, desigur, sa urmez toți pasii necesari.
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
Bmg Ralucon, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 27 August 2019
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie . masina 8 +1 speed1 speed1 Buna ziua .! Va rog daca puteti sa ma sprijiniti in rezolvarea urmatiarei situati. -Detin o firma de plasare a fortei de munca si plasam persoane ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Ce costa mai putin:schimbare sediu social sau adaugare sediu secundar? beasan beasan Buna ziua Am 2probleme: 1.as dori sa deschid un bar de karaoke,in alt oras decat unde se afla sediul firmei.Eu am punct de lucru deschis in orasul ... (vezi toată discuția)