avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Când Poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Când Poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu?

Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori.
Initial urmasii au vrut sa vanda casa dar cum nu au gasit cumparatori una dintre surorile decedatului si-a facut "casa de vacanta".
Asa, s-a dus si linistea mea, respectivii au scos statia de muzica afara si muzica urla de la 12,00 pana in miez de noapte.
Nu pot sta afara in curtea mea linistita din cauza muzicii care urla si nici pe mama nu o mai pot scoate la aer.
Muzica se aude si prin geamurie si usile inchise.
In repetate randuri am sunat la 112, m-am deplasat si personal la sectia de Politie pentru a cere ajutor in rezolvarea acestei probleme, am depus si sesizare.
Cu toate ca au platit si amenda aceste persoane continua sa dea muzica foarte tare.
Cei de la Politia mi-a spus ca mai mult sa le dea amenda nu au ce sa le faca, iar eu nu pot suna la infinit la 112.
Intrebarea mea este....le pot deschide dosar penal pentru hartuire psihologica, agasare, cu atat mai mult ca suntem 2 femei singure, eu si mama mea in varsta de 82 de ani care are probleme de sanatate si are nevoie de liniste.
Am nevoie de multe sfaturi din partea dvs. pt ca eu chiar nu stiu ce pot face.
Multumesc pentru ajutor

Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: euaceeasi , utilizator 19:33, 3 Septembrie 2019
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula cei care asculta muzica tare, acei necivilizati stiu ca deranjeaza, dar nu le pasa, fiind recalcitranti chiar daca ii rogi sa nu mai deranjeze... deci singura solutie e sa fie surprinsi de catre politie si amendati conform legii.
Va multumesc tuturor pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Muzica tare, casa la tara RazvanRo RazvanRo Buna ziua, ce pot pati si cum trebuie sa remediez problema? Am vecinul de vis-a-vis cu el vorbesc inainte de a da un party acasa :justcuz: , este exact ... (vezi toată discuția)
Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)