avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Daune Morale este aceasi ca Despagubire,.,?,.Cer foarte frumos ca- sa dati un raspuns,.,Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 28 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daunele morale constau în atingerea adusă valorilor care definesc personalitatea umană, valori care se referă la existenţa fizică a omului, la viaţă, la sănătate şi integritate corporală, la cinste, la demnitate, onoare, prestigiu profesional şi alte valori similare.
[ link extern ] /

dauna - sinonim - desapagubire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale fara a apela la instanta, cel mult anpc. Andrei_78 Andrei_78 Buna seara. Se pot cere daune morale, fara a apela la instanta ? La ANPC as putea apela, deoarece e gratis. :) Este vorba de un produs pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Acuzatii mincinoase alexandra simion alexandra simion Stiti care e procedura pentru a putea da pe cineva in judecata pentru acuzatii mincinoase si ruinarea reputatiei? (vezi toată discuția)
Cat ar trebui sa cer daune ? concediere abuziva anonim2009 anonim2009 buna ziua am urmatoarea speta in luna mai am fost concediat pe art 65- pierderi semnificative pe anul 2012 in iunie am contestat in instanta decizia in ... (vezi toată discuția)