avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Sugestie traseu mingea Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Sugestie traseu mingea Avocatnet.ro

Daca nu stiati , aflati acuma ca mingea avocatnet.ro functioneaza dupa o idee simpla dar care trebuie imbunatatita , adica primesti mingea si trebuie sa o pasezi la altcineva in maxim 10 minute si castigi 5 aplauze.

In principiu, mingea poate fi pasata oricui (nu e nevoie ca primitorul sa fie in lista ta de prieteni) , dar daca nu pasezi mingea in 10 minute, atunci ea pleaca singura, la un utilizator ales aleator de sistem.

Singura limitare este ca mingea sa treaca de doua ori pe la acelasi utilizator intr-un interval mai mic de o zi , pentru ca in felul asta se impiedica formarea de cercuri din care mingea sa nu mai plece niciodata.

In principiu ideea e buna , dar am si eu o sugestie , adica eu cred ca mingea ar trebui sa vina numai la un utilizator online ales aleator de sistem , unul care si-a confirmat contul , si daca nu e nimeni online , sa ajunga la primul utilizator care devine online .

Ce parere aveti?

Eu cred ca este o idee care ar trebui sa fie bonificata nitel !
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 13:32, 10 Decembrie 2009
@romania inedit
Este intr-adevar o idee foarte buna!=D>=D>=D>
De ce sa ajunga minegea la un utilizator offline sau care nu si-a confirmat contul?
Daca si domnii administratori vor fi de-acord,eu cred ca este o sugestie de luat in seama.
Insa daca cineva este de alta parere...:)
Si mie mi se pare o idee excelenta.
Din nefericire , cu toate ca este o idee foarte buna , pana acuma nu a fost implementata , si niciun administrator nu a dat un raspuns .
Buna ziua. Trecem pe lista ideea dvs. In acest moment se lucreaza la alte proiecte, speram sa apucam sa implementam cat mai multe din modificarile propuse in forum pana la finalul anului.

Numai bine.
Multumesc foarte mult pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mingea avocatnet.ro - un joc pentru comunitate Alin Popescu Alin Popescu Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 noiembrie 2009 pianistul pianistul Am adaugat sectiunea "Ultimele subiecte (BETA!)" (Link-uri rapide). Aceasta contine o lista cu ultimele 30 de subiecte (discutii / intrebari / topice) ... (vezi toată discuția)