avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta minima parcare fata de constructie cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta minima parcare fata de constructie cu apartamente de locuit

Buna ziua,

Care este distanta minima intre parcare si ferestrele/ balconul unui ansamblu de locuit?
Cel mai recent răspuns: Ena1987 , utilizator 12:58, 16 Noiembrie 2021
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Intre timp am aflat definitia camerelor de locuit: dormitor sau sufragerie. Prin urmare, parcarea care se afla 1 m distanta de balconul care are intrare in bucatarie, nu se incadreaza la camera de locuit... prin urmare pot manca linistita cu noxele in farfurie :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala parcaj - constructie locuinte Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Legea de mai jos, exclude sau nu autoturismele? NORME din 4 februarie 2014de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intampin urmatoarea problema . recent, cineva isi ... gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)
Parcare sub geam Diana_a3 Diana_a3 Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)