avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta minima parcare fata de constructie cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta minima parcare fata de constructie cu apartamente de locuit

Buna ziua,

Care este distanta minima intre parcare si ferestrele/ balconul unui ansamblu de locuit?
Cel mai recent răspuns: Ena1987 , utilizator 12:58, 16 Noiembrie 2021
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Intre timp am aflat definitia camerelor de locuit: dormitor sau sufragerie. Prin urmare, parcarea care se afla 1 m distanta de balconul care are intrare in bucatarie, nu se incadreaza la camera de locuit... prin urmare pot manca linistita cu noxele in farfurie :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala parcaj - constructie locuinte Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Legea de mai jos, exclude sau nu autoturismele? NORME din 4 februarie 2014de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intampin urmatoarea problema . recent, cineva isi ... gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)
Parcare auto la mai putin de 5m de geam, in ce masura ma ajuta legea parcarii autovehicolului ... Artik Artik Buna seara, In ce masura ma ajuta legea parcarii autovehicolului personal la mai putin de 5 m de geam ( In realitate distanta este sub 2 m si ... (vezi toată discuția)