avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

am lucrat din anul 1986- 1987 la uzinele 23 august. in anul 1991 am plecat in armata si am revenit in anul 1992 m-am angajat la o alta societate privata iar din anul 1993 nu am mai gasit cartea de munca si nu mai cunosc datele ultimului angajator. exista posibilitatea de a mai gasi cartea de munca??
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:59, 28 Noiembrie 2009
Trebuie sa stiti care a fost ultimul dvs angajator ....pentru a face demersurile necesare gasirii carnetului de munca.
nu cunoasteti nici macar numele firmei unde ati lucrat? sa mergeti la itm si sa o cautati ....

daca nu o declarati pierduta in monitorul oficial, insa va trebui sa o reconstituiti ... ceea ce este foarte greu ... daca nu cunoasteti nici macar denumirea firmelor la care ati lucrat#-o
Trebuie sa va amintiti numele firmei si adresa,in caz contrar se cauta acul in carul cu fin.
Cam greu de gasit si la ITM care in perioada aceea nu functiona ...
Daca firma nu mai functioneaza, ar trebui sa aflati ce s-a intamplat cu arhiva. Daca a dat faliment, cine a fost executorul...
Cred ca cel mai usor este sa o declarati pierduta si sa cereti adeverinta de la primul angajator...:(

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte de munca de catre itm Gimman Gimman Buna ziua, Sunt angajator si pentru un salariat care si-a dat demisia am depus documentele inclusiv Cartea de munca la ITM. Cind persoana din firma care se ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez vechimea Doina Elena Doina Elena Firma infiintata prin legea 7 / 1987. Privatizata in 1991 transformata in SA, evidenta muncii se tinea tot la primarie. O firma mica , patron un om de rand ... (vezi toată discuția)