nucu$ a scris:
Filmul corect:
1.Pagubitul avizeaza dauna la asigurator, care inspecteaza vehiculul, intocmeste un p.v. de constatare,deschide un dosar de daune solicitand documentele necesare, inmaneaza pagubitului acest p.v. de avarii si dovada avizarii.
2.P.v. este dus de asigurat la reperetor,acesta intocmeste un deviz(fara a incepe reparatia) asteptand confirmarea scrisa a asiguratorului(pentru suma)
3.Asiguratorul verifica devizul(materiale/manopera) si avizeaza/corecteaza reparatia, mentionand eventual si unele verificari necesare dupa demontare.
4.Reparatorul pe baza avizarii(scrise), procedeaza la demontare si in caz ca descopera alte piese avariate, solicita asiguratorului o reconstatare, pe care acesta o efectueaza si avizeaza din nou/sau nu suplimentarea devizului.
5.Stabilindu-se valoarea finala, pagubitului i-se solicita semnarea cererii de despagubire pentru valoarea finala, document considerat a fi ultimul depus la dosar inaintea efectuarii platii(termen 15 zile)
Valoarea reala(suma maxima de despagubire) se calculeaza conf.Normelor aprobate prin Ord.CSA nr.20/2008 Anexa 3 plecand de la val. de catalog la data fabricatiei, minus uzura(functie de nr. de ani de la data fabricatiei pana la accident)In cazul cand se depaseste 75% din aceasta valoare, se considera dauna totala si (daca pagubitul accepta) se plateste aceasta suma + epava.Daca pagubitul doreste neaparat repararea, primeste valoarea reala integral dar suporta diferenta de factura.
Documentele de care vorbiti dvs difera ca titulatura de ceeace a; primit eu de la Omniasig de ex
Astfel dupa co;pletarea unor formulare la serviciul daune Omniasig di Cal grivitei 335 un inspector a venit sa vada masina avariata facand poze si intocmind un : DOCUMENT DE INTRARE IN REPARATIE in care a enumerat toate daunele prsum si un numar de dosar precum si nr politei RCA a celui cu care am avut coliziunea.
Pe baza acestui document m-am prezentat la Serviceul recomandat de Omniasig (de inspector) unde am lasat masina pentru demontare si verificare a daunelor eventual ascunse.Pe aceasta baza Serviceul a intocmit un ordibn de Reparatie semnat de receptionerul masinii si de mine in calitate de proprietar/reprezentant/client
Devizul lucrarii mi-a fost comunicat prin net in paralelel cu comunicarea facuta Omniasig pentru avizarea inceperii lucrarii. Dar nu de Omniasig ci de reparator care ulterior m-a anuntat ca s-a acceptat intrarea in reparatie.
Acum inainte de Craciun cand sa-mi iau masina dl dReparator imi comunica si ulterior Omnisig la randul sau ca nu pot acccepta despagubirea plata reparatiilor deoarece din actele de puse la dosar nu ...rezulta clar vinovatia asiguratului lor /// si aceasta in ciuda faptului ca la dosar exista o sentinta judecatoreasca ce considera si expertiza dinamicii accidentului Sentiunta ce anuleaza PV de contraventie ce mi se dresa-se de politie fara probe fara foto fara urme sau masuratori.si aceasta in contradictoriu cu numitul asigurat Omniasig care a fost ciytat in proces ca si Omniasig de altfel dar care nu s-au prezentat. Dansii doresc sa le produc o hartie din care sa reiasa ``CLAR``vinovatia asiguratului lor !!! Ce forma ar trebui sa aiba aceasta hartie si de la cine sa emane asta este o alta problema pentru care pentru moment nu am raspuns. Poate o noua procedura in jusstitie intimand societatea Omniasig si pe conducatorul asigurat vinovat de accident implicit. :etodele asiguratorilor care au navalit in Romania ca lacustele sunt total diferite de ceeace fac in tara lor de origine .0 De ce pentru ca noi in Romania nu posedam un cod unitar al asigurarilor inca si dansii fac mari profituri. Qstq e situatia. are cineva vreo solutie ? ii mul;tumesc anticipat