avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Luare bani din firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Luare bani din firma

Buna seara. Daca am o societate in care am venituri de 10.000 lei/zi, si retrag banii astia pur si simplu de la bancomat sau ghiseu, ce se intampla? Adica vreau sa i am cash, sa i tin in casa.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:19, 30 August 2019
Incasarile unui srl se pot regasi, la un eventual control, fie in contul bancar al firmei , fie in numerar adica soldul din registrul de casa sa puteti sa-l puneti pe masa in bani lichizi. Scoaterea de bani din cont daca nu au ca justificare plata unor facturi, trebuie sa fie trecuti (transferati) in registru de casa cu actul doveditor al scoaterii banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Documente pentru bani cash scosi din ong si necheltuiti!!! cirina cirina Buna ziua, Am ridicat la 1 nov. din contul ong 1000 lei cash pentru plata unor facturi pe ong si achizitionarea de cadouri pentru tinerii care sunt membri ... (vezi toată discuția)
Ong - donații bancare, plata cu cardul, registrul de casă draganemanuel draganemanuel Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în legătură cu următoarele probleme legate de contabilitatea unei Asociații (ONG). 1. Dacă primim donații prin ... (vezi toată discuția)