avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe masina
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe masina

Asi dori ,daca cineva imi poate da un sfat, daca am sechestru pe masina si le-o dau imi ridica datoria pe care o am? Deoarece sincer masina mea nu face nici 100 euro in starea in care este iar datoria e de 1000 euro asa ca nu stiu daca se incheie datoria platind cu masina le-as duceo eu personal la licitatie.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:33, 2 Septembrie 2019
Daca din vanzarea masinii nu se recupereaza debitul, executarea continua. Posibil sa nu participe nimeni la licitatie daca masina nu este functionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 ... Tasha18 Tasha18 Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 Buna ziua,am nevoie de o recomandare,un sfat legal pentru urmatoarea situatie: In anul 2019,in ... (vezi toată discuția)
Folosire de catre debitor a unui autoturism pus sub sechestru mb_63 mb_63 Buna ziua , va rog sa am lamuriti si pe mine , in cazul in care un autoturism este executat silit acesta apare imatriculat pna la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament executat silit si sechestrat delta95 delta95 Vreau sa cumpar un apartament executat silit, iar acum am descoperit ca sa constituit si un sechestru pe acest imobil. Intrebarea mea este,daca cumpar acest ... (vezi toată discuția)