avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stingerea datoriilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stingerea datoriilor

Buna ziua. Dacă nu plătesc proprirea. După cat timp se prescrie. Adică plec din tara o perioadă.?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:34, 2 Septembrie 2019
Nu functioneaza chiar asa. Termenul general de prescriptie este de 3 ani. Daca creditorul face demersurile inainte de implinirea celor 3 ani, se intrerupe termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Neachitarea ratelor la banca eu_eu_ba_eu eu_eu_ba_eu Buna ziua! 1.In situatia in care: -am credit personal la banca (fara garantie); -nu am trecut absolut nici un bun pe numele meu(masina, casa, ... (vezi toată discuția)