avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință legea 118
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință legea 118

Pentru a face o solicitare din partea instituției de învățământ privind eliberarea acestei adeverințe cu acordul profesorilor, ce informații trebuie să cuprindă această solicitare privind datele de identificare ale fiecărui cadru didactic?
Nume prenume, CI serie si numar, data, locul Nașterii, numele părintilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 2 Septembrie 2019
Atributele prin care are loc identificarea unei persoane fizice sunt imperativ si expres prevazute de lege, ele fiind aceleasi pentru toate persoanele fizice, constand din dreptul la nume, la domiciliu si la starea civila.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc, intrebarea era daca pe langa nume prenume trebuie sa adaugam si celelalte detalii (data nastere, CNP, serie CI) ca sa stim cum formulam solicitarea. Colegii doritori au completat online un document in care si-au dat acordul....
In general, se trec si acestea (CNP , serie si numar C.I.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale victorp victorp bunas ziua , as dori si eu daca este posibil sa-mi explice in termeni juridici ce reprezinta ,si ce cuprinde acest generic ...... \"DATE PERSONALE \" CNP , ... (vezi toată discuția)
Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)
Trecerea in cartea de imobil liliana81 liliana81 Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)