avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Loc parcare pierdut
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Loc parcare pierdut

Buna ziua,
Am uitat sa platesc impozitul casa, masina si locul de parcare pana la data de 31.03.2019, iar locul a fost dat altcuiva. De 8 ani nu s-a intamplat sa nu l platesc la timp(anul acesta l-am platit in august), iar domnii de la ADP spun ca s-au trimis si instiintari pt pastrare locului, dar nu am primit nimic(avand si nr de telefon pe contract trecut sau prin posta), mai exista vro sansa sa-l recperez sau trebuie sa astept sa ,,prind'' pe altcineva care a uitat sa plateasca la timp(situatia care am patit o si eu)?
Multumesc pt raspunsuri si sfaturi!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:10, 4 Septembrie 2019
Greu de crezut ca veti recapata locul de parcare daca nu l-ati platit la timp.
Avand in vedere penuria de locuri de parcare garantat locul respectiv nu il veti mai putea refolosi
Conditionat de faptul daca in bateria respectiva exista locuri parcare vacante,puteti solicita serviciului specializat alocarea unui loc de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare platita cu intarziere 10 zile => adio loc de parcare Dan.S Dan.S Buna ziua ! Anul acesta am platit impozitul si parcarea cu 10 zile intarziere, drept pentru care am platit si penalizarea calculata de primarie pentru ambele. ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Loc parcare sector 4 myryna myryna Buna ziua, Am facut o solicitare la ADP pentru un loc de parcare si raspunsul lor a fost ca toate locurile disponibile sunt platite si ca mai departe sa ma ... (vezi toată discuția)