avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme cu digi
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme cu digi

Plătesc facturi luna de luna la digi și azi îmi spun ca la adresa mea ei nu au nici un echipament, nici un serviciu activ și sa le zic seria routerului și a celorlalte echipamente de la adresa. Asta după ce mi au spus ca defecțiunea de la ruter ce le am sesizat o nu e defecțiune, ca nu trimit tehnician la mine la adresa sa remedieze, ca nu îmi dau răspuns prin mail sau scris la sesizarea mea decât telefonic, ca nu am dreptul prin contract la răspuns scris. Mi se pare ori bătaie de joc ori ceva infracțiune,ceva vor sa ascundă. Am un vecin care ma cam hakuieste pe net și ala are pile la digi. Defecțiunea sesizata de mine bănuiesc ca are legătură cu hakuitul vecinului.Unde pot sesiza situația?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
Vulturudac, utilizator

Alte discuții în legătură

Posibile probleme cu furnizor internet CountPorcula1987 CountPorcula1987 In urma cu ~10 luni am facut greseala sa sa trec la [ furnizor internet; televiziune]. Am vazut ca au pret mai mare pt aceleasi servicii cu ~30 ron in plus dar ... (vezi toată discuția)
Verificare gaze, probleme alina_25 alina_25 Asociatia de locatari probabil a incehiat cu o firma privata un contract de verificasre instalatie gaze anuntul privind verficarea fost pus doar cu 2 zile ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea clauzelor contractuale,telekom romania roibu001 roibu001 Buna ziua, Mama mea are Servicii de Televiziune,Internet,Telefonie Mobila de la Telekom Romania problema este ca pe Contract este Scris ca are viteza de 12 MB ... (vezi toată discuția)