avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere disciplinara

Buna ziua,
Salariat sanctionat disciplinar cu desfacerea contractului de munca. Azi si maine ste in co. Daca emit dispozitia cu data pimei zile lucratoare dupa finalizarea celor doua zile de co si vom constata ca va intrerupe co cu un certificat medical, cu ce data isi va produce efectu desfacerea contractului de munca?, conform Codului Muncii nu poate fi dispusa concedierea pe durata co si cm.
Cel mai recent răspuns: ddianna , utilizator 08:12, 6 Septembrie 2019
Aplicarea sanctiunii nu are si o anumita data ?
Aici e problema. E finalizat raportul de cercetare si nu stiu cu ce data sa aplic sanctiunea avand in vedere cele doua zile de co si medicalul ce va urma. Sunt termenele de respectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract adelinepiper adelinepiper O societate poate sa desfaca un contract de munca disciplinar daca angajatul este in concediu medical. va rog si temei legal.... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)