avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... O maibuna organizare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

O maibuna organizare

Cred ca ar trebui o mai mare organizare in cadrul fiecarei sectiuni. De multe ori se pune aceeasi problema in discutie. De exemplu, la "Asociatii de Proprietari" cum se calculeaza repartizarea cheltuielilor cu apa rece/calda e puse de foarte multe ori. Daca s-ar face o repartizare de genul: Cum se repartizeaza cheltuielile pentru lift, lumina, salarii, probleme tevi si asa mai departe.
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 03:13, 2 Decembrie 2009
Asta se intampla deoarece fiecare utilizator doreste un raspuns personalizat !
De acord, insa daca s-ar crea subcategorii ar fi mai usor de urmarit aceste mesaje, iar unii ar putea cauta in cadrul acelui topic si, nu e exclus, sa gaseasca raspunsul la intrebare.
Avand in vedere ca extrem de multe mesaje sunt postate in categorii gresite chiar si acum, credeti ca persoanele respective ar avea rabdarea sa faca chiar mai mult decat li se cere acum?
In general aici se adreseaza oameni care nu mai au nici o solutie in viziunea lor si primesc sfaturi utile intr-un timp relativ scurt.Ei nu au timp sau nici nu stiu unde sa caute un subiect care sa fie asemanator cu al lor.Recomandarea forumului o face un prieten,care a primit mai devreme sfaturi care l-au ajutat.
Eu cred ca s-ar incarca inutil forumul daca s-ar forma subcategorii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare parti comune apa calda clicker4cash clicker4cash Blocul nostru are un contor de apa calda si toate apartamentele au apometre. Diferenta dintre consumul de la apometrul general si suma consumurilor din ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)
Coloana apa calda/rece proprietate comuna sau nu ? bogdanro2005 bogdanro2005 Buna ziua, sper ca ma puteti ajuta macar cu niste sfaturi. Sunt membru a unei asociatii de proprietari din bucuresti . Trebuie schimbata intreaga coloana de ... (vezi toată discuția)