avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in munca

Buna ziua! Intr-un dosar de concurs ocupare post functionar public in administratie publica se cere vechime in munca si in specialitatea studiilor. Pentru participarea la concurs a unui candidat administrator Intreprindere Individuala, stagiul de cotizare reprezinta vechime in munca si specialitatea studiilor? Cine elibereaza adeverinta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 12 Septembrie 2019
Stagiul de cotizare nu reprezinta vechime in munca si in specialitatea studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta fara carte de munca danapantea danapantea Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie, in vederea participarii la concurs pentru ocuparea unui post de conducere in cadrul administratiei publice ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt titular ii din 2010, aceasta perioada reprezintă vechime în specialitate? Magbd Magbd Sunt titular II din 2010, comerț cu amănuntul, și am absolvit facultatea de management. Perioada 2010 - prezent reprezintă vechime in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)