avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program 8 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program 8 ore

Buna ziua.Cum se poate realiza programul de lucru de 8 ore,in doua schimburi,prin rotatie pentru 5 angajati,inclusiv sambata si duminica?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucky74 , utilizator 19:38, 15 Septembrie 2019

Lucky74 a scris:

Buna ziua.Cum se poate realiza programul de lucru de 8 ore,in doua schimburi,prin rotatie pentru 5 angajati,inclusiv sambata si duminica?Multumesc.

Mentionez faptul ca de luni pana vineri sunt doi angajati pe schimb iar sambata si duminica un angajat pe schimb.
2 salariati schimbul 1, 2 salariati schimbul 2, 1 salariat - sambata, duminica
Cei 5 salariati trebuie sa lucreze cate doi pe schimb de luni pana vineri si cate unul pe schimb sambata si duminica - in prima saptamana.In a doua saptamana cei care au fost schimbul I vor fi schimbul II.In programul facut pe doua luni patru lucreaza si la sfarsit de saptamana:doi lucreaza in prima luna,alti doi in cea de-a doua luna iar unul deloc la sfarsit de saptamana.

Cornel Vasile a scris:

2 salariati schimbul 1, 2 salariati schimbul 2, 1 salariat - sambata, duminica

Si repausul saptamanal cand li se acorda ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
In cursul saptamanii este repausul saptamanal - doua zile consecutiv.Patru salariati lucreaza 3 respectiv 4 zile de luni pana vineri si sambata si duminica ,unul doar de luni pana vineri.

Cornel Vasile a scris:

Si repausul saptamanal cand li se acorda ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Cim litera g. durata ... IoanaHR IoanaHR Cum pot să completez în contractul de muncă litera G. Durata timpului de muncă și repartizarea acestuia, dacă am salariați care lucrează 8 ore/zi, 40 ... (vezi toată discuția)
Program de lucru TOBASTIAN TOBASTIAN Buna ziua, Sunt angajat la un hotel din Timisoara la departamentul rezervai si azi am primit vestea a o sa mi se schimbe programul de lucru dupa cum urmeaza: ... (vezi toată discuția)