avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Renuntare spv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Renuntare spv

Buna ziua
Detin o societate comerciala la care fostul contabil a facut cont in spv cu certificat digital.
Din pacate cu fostul contabil nu mai pot sa iau legatura.Ce pot sa fac pentru a avea acces la spv pt ca imi vin in continuare notificarile acolo iar alertele de notificari vin pe adresa de mail a fostului contabil?Pot sa merg la sediul anaf si sa cer acolo editarea informatiilor sau sa-l desfiintez,sa renunt la el, in calitate de reprezentant al firmei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:45, 17 Septembrie 2019
Revocati semnatura electronica a fostului contabil (se depune declatratia 151 pe format hartie la ghiseul ANAF) si inregistrati noua semnatura.
1.Si in felul acesta noul contabil are acces la spv creat de celalalt?Nu exista o parola de acces ca la spv pe cnp?
2.Noul contabil mi-a spus ca nu are nevoie de spv.Imi vin in continuare adrese sau somatii de la anaf si eu nu stiu fe ele.
Daca depuneti D151 pentru vechiul contabil, nu mai aveti acces in SPV cu vechea semnatura. Trebuie sa va inscrieti in SPV cu semnatura electronica a noului contabil sau va luati una proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul ... Dariustic99 Dariustic99 Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul unui SRL și sunt în procesul de a schimba contabilul. Nu am parola de la SPV, e făcută ... (vezi toată discuția)
Procedura de lucru cu e-factura? nelusandy nelusandy La bună vedere! Pentru o I.I.,, care are cont de utilizator în SPV (pe site-ul ANAF), cu acces pe bază de user și parolă, trebuie să se obțină un ... (vezi toată discuția)
Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)