avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul ...

Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul unui SRL și sunt în procesul de a schimba contabilul. Nu am parola de la SPV, e făcută cu mailul lui și parola o știe doar el. Am făcut procura notariala în care i-am anulat dreptul de a îmi depune declarațiile, l-am înștiințat și a spus ca va depune el formularul 151 pentru închidere SPV, dar nu a făcut-o pana acum și a trecut destul de mult timp. Doresc sa grăbesc procesul, știu ca pot depune și eu form 151 la ANAF. Întrebările mele ar fi:
1. Dacă depune și contabilul între timp, se întâmplă ceva? Dacă la anaf ajung ambele declarații una după alta (prima din partea mea, a doua din partea lui)
2. În cât timp se soluționează, ar dura mai mult de 15 zile? Durează mai puțin dacă depune el?
3. Primesc eu mail de confirmare daca depun formularul, nu primește tot contabilul, nu? Ma interesează în mod special pentru ca aștept momentul sa se închidă SPV ul vechi, ca să poată noul contabil sa îmi facă un alt SPV. Bănuiesc ca nu pot funcționa 2 deodata
Mii de mulțumiri! Am firma foarte noua și sunt tinerel.. De aceea întrebările de incepator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:54, 6 Iunie 2022
Depuneți 151 și activați SPV cu noua semnătură electronică. Din acel moment vechiul contabil nu mai are niciun drept de acces la datele dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare spv steef steef Buna ziua Detin o societate comerciala la care fostul contabil a facut cont in spv cu certificat digital. Din pacate cu fostul contabil nu mai pot sa iau ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular semnatura digitala mary_catalina mary_catalina Buna dimineata, Va rog putin ajutor. In momentul de fata o persoana se ocupa cu semnarea declaratiilor anaf, insa incepand cu aceasta luna in societate se ... (vezi toată discuția)
Atentie la riscul contului spatiu privat virtual IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Dat fiind ca sunteti atat de prietenosi cu cititorii, imi permit sa va fac o sugestie de informatie importanta despre SPV pe care sa o dati ... (vezi toată discuția)