avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Este voie ca o ingrijitoare la fundație pentru copii ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Este voie ca o ingrijitoare la fundație pentru copii sa primească copii acasa dupa ore?

Soția lucrează la o fundație cu copii și copii după ore vin la noi acasa sa mănânce si seara merg la fundație doresc sa stiu daca noi avem probleme pentru aceasta.

Alte discuții în legătură

Vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute vanycerchez vanycerchez sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Copii si incredintarea pendre pendre Sant divortat in decembrie 03 2010 avem 2 copii minor care a fost incredintata catre mama (fosta sotia). Problema este urmatoare: Eu stau in acelas ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce conditii trebuiesc intrunite de o persoana pentru ... caradis caradis Buna ziua. Ce conditii trebuiesc intrunite de o persoana pentru a face voluntariat la o fundatie de copii ? As dori chiar daca exista cadru legal sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)