avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma ingrijiri medicale la domiciliu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma ingrijiri medicale la domiciliu

Buna ziua , va rog sa imi comunicati care sunt pasii pentru infiintarea unei astfel de firme, sunt aceiasi ca la o firma normala sau sunt conditii suplimentare? Avizarea unui cabinet (necesar pentru aplicarea la colaborare cu cnas) se face inainte sau dupa infiintare firma? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
albertmircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: albertmircea , utilizator 07:05, 25 Septembrie 2019
Pentru autorizatii vedeti aceste link-uri:
[ link extern ] /

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aceste autorizatii inteleg ca trebuiesc luate dupa ce se infiinteaza firma , la infiintare sunt exact aceleasi proceduri ca la un SRL normal ?
Putin ajutor va rog ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de recrutare forta de munca din afara ue pentru angajare in romania Raymond T. Raymond T. Buna ziua! Vreau sa infiintez o agentie de recrutare de forta de munca din tari non-UE si sa ajut firmele romanesti sa-si gaseasca angajati straini. Ce tip ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)
Avize functionare cabinet de recuperare medicala si kinetoterapie caledana caledana Buna ziua, doresc sa deschid un cabinet de recuperare medicala si kinetoterapie. Am infiintat un SRL cu CAEN specific. pentru a funstiona am nevoie de ... (vezi toată discuția)