avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare

In 1980-1981 am fost incadrat cu 1/2 norme 4 ore pe zi.Se considera stagiu de cotizare ca norma intreaga?Stiu ca acum, cu timp partial au aceesi drepturi ca cei cu norma intraga.Dar atunci,nu stiu.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
Banyasz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 24 Septembrie 2019
Legea 3/1977
art.20
...
(5) Pentru persoanele care au fost încadrate sa lucreze, potrivit legii, cu program redus, vechimea în munca se ia în considerare proporţional cu timpul lucrat.
...

Legea nr.3/1977 a fost abrogata la data de 01.04.2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate considera "stagiu de cotizare" complet ( ... victorjitareanu victorjitareanu Buna ziua, se poate considera \"Stagiu de Cotizare\" complet ( la fel ca si norma intreaga ) pentru pensie o perioada de 3 ani ( intre 1988 si 1991 ) in care ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca Adrian D Adrian D Buna ziua, Ma numesc Adrian Dima, angajat ArcelorMittal din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 ... (vezi toată discuția)
În perioada septembrie 1999 - ianuarie 2001 am lucrat cu 1/2 ... ginamitran ginamitran in perioada septembrie 1999 - ianuarie 2001 am lucrat cu 1/2 norma si un venit brut cam de 3 ori mai mare decat salariul minim pe economie. Casa de Pensii ia ... (vezi toată discuția)