avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

Buna ziua! Daca nu s-a depus cerere de restituire taxa de prima inmatriculare, se mai poate recupera? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare - hotararea iccj directiajulia directiajulia Buna ziua, Am citit pe internet ca ICCJ a hotarat ca dobanda aferenta taxei de inmatriculare va trebui calculata si restituita din momentul in care s-a ... (vezi toată discuția)
Restituiere partiala taxa auto olympya olympya buna ziua! in anul 2008 am platit taxa de prima inmatriculare in jur de 923 euro, am depus in anul 2009 o cerere de restituire si mi s-au restituit 600 ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ( recuperare proces ) andreilucian15 andreilucian15 Buna ziua . Am mers in instanta pentru a recupera taxa auto si am castigat procesul . Problema este ca banii imi vor fi returnati in 5 ani ( deja am luat prima ... (vezi toată discuția)