avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum primesc banii inapoi?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum primesc banii inapoi?

In urma cu aproximativ 4 luni mi-am pus un implant dentar care mi-a afectat nervul si m-am ales cu o senzatie de amortire la nivelul barbiei, amorteala care exista si in prezent. Ulterior, implantul a fost scos , iar la momentul acela am hotarat sa nu imi iau banii inapoi, in ideea ca in urmatoarele luni sistemul nervos se va reface si totodata voi putea sa refac procedura cu implantul. Nervul nu s-a refacut , iar in urma cu cateva zile mi-am cerut banii inapoi. Mi-a cerut chitanta in original ca sa o poata anula. Si mi-a spus ca trebuie sa mai astept o perioada pana se fac actele ca sa imi poata da banii inapoi. Am incercat sa ii duc o copie xerox dupa chitanta, dat nu a acceptat-o. Intrebarea mea este ce garantie am ca voi primi banii inapoi daca eu raman fara singura dovada legala ca am platit acei bani? Care este procedura de rambursare in acest caz? Sau ce pot sa fac sa ma asigur ca voi primi banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:59, 26 Septembrie 2019
Formulați o somație prin avocat, arătând că în cazul in care nu vă restituie suma, veți sesiza judecatoria in a carei circumscriptie teritoriala a avut loc actul de malpraxis cu o acțiune având ca obiect antrenarea raspunderii civile pentru malpraxis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ptr plingere "tip" malpraxis irina_ps irina_ps Stiu ca nu exista lege malpraxis ci doar asigurari si ca pina acum nimeni nu a incasat o asigurare de acest tip. Am un implant dentar ce nu este corect ... (vezi toată discuția)
Lucrare stomatologica neefectuata menelau menelau Buna ziua În cazul în care lucrarea stomatologică (în speță un implant dentar) nu a mai fost efectuată iar în contract scrie că nu se restituie banii ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)