avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime pentru perioada studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime pentru perioada studiilor

Buna ziua,

Eu am doua licente la zi (de 3 ani fiecare) dintre care 1 an am mers in paralel la ambele si un master de 2 ani.

Care este vechimea de care beneficiez dupa noua lege a pensiilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 27 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit noii legi, asigurații care au absolvit mai multe instituții de învățământ superior, sau, după caz, mai multe cicluri de studii universitare de același nivel beneficiază de asimilarea, ca stagiu de cotizare, a unei singure perioade de studii de același nivel, la alegere.

In speta, 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada masterului este considerata vechime in munca? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Am incheiat contractul de munca pe data de 7.01.2011 cu acordul partilor. Nu mi-am gasit de lucru si as vrea sa ma inscriu la somaj, va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Monica Nicolau Monica Nicolau Va salut pe toti! Stie cineva sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari? In cazul in care esti absolavent si licentiat a doua facultati beneficiezi de vechime ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie fara toti anii de facultate aidu aidu Am primit decizia, in care au fost retinuti aproape 11 ani vechime, dintre care 5 asimilati (facultate). Cand am depus dosarul am anexat 1 singura diploma de ... (vezi toată discuția)