avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Se considera dubla finantare ?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Se considera dubla finantare ?

Buna ziua,

Am accesat fonduri neramburabile prin proiectul Start Up Nation si printre cheltuielile finantare este si chiria spatiului (doar in valoare partiala si cateva luni).

In situatia in care activitatile prevazute in proiect (cursuri de dans) sunt sustinute dupamasa si doar in timpul saptamanii, daca subinchiriez sala de dans dimineata sau in weekend se considera dubla finantare ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 10:56, 30 Septembrie 2019
vedeti ce clause ati semnat, dpdv contractual, daca se permite subinchirierea/ sublocatiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Start up nation davidroi1 davidroi1 buna ziua. as dori sa accesez acest proiect start up nation pentru a face un laborator de patiserie. detin spatiul insa am nevoie de bani pentru utilarea lui. ... (vezi toată discuția)
Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)