avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul fotografiei, atunci in ce domeniu ? Care este ajutorul financiar de care as putea beneficia ?
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 17:29, 7 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Finantarile se acorda in functie de domeniile prioritare stabilite de finantatori, iar conditiile viabilitatii unui proiect care solicita finantarea variaza de la un domeniu la altul si de la un program de finantare la altul. La modul general, puteti accesa finantari europene, cu un proiect care sa arate beneficiile pe care le puteti genera, soliditatea in timp a proiectului, avantajele concurentiale. Succesul va depinde si de concurenta (numarul de solicitanti) pentru fiecare linie de finantare. De exemplu, activitatile fotografice (CAEN 7420) ar putea beneficia de un punctaj cu sanse bune in cadrul programului Start Up Nation 2018, dupa ghidul actual, respectand conditiile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna Ziua,

Puteti accesa un studio foto video pe programul Start Up Nation insa va trebui sa va infiintati un srl.
Pentru detalii va stam la dispozitie.
Cu stima,

Echipa
ODAS GLOBAL CONSULTING

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii privind acordarea de fonduri europene nerambursabile si infiintare societate i.i digital_fdotovideomarian@yahoo.com digital_fdotovideomarian@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa accesez fonduri europene pentru a-mi deschide o afacere in domeniu Foto & Video. Ma intereseaza sa primesc informatii utile in acest sens. ... (vezi toată discuția)
Aparatura foto/studio foto MateiFlo MateiFlo Din cate stiu si din cate am vazut pana acum,se pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru crearea unui studio foto.Adica achizitionare aparatura si ... (vezi toată discuția)
Srl pensionar, start up nation Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, sunt pensionar gr lll pe caz de boala. Pot infiinta o firma ca SRL, pentru accesarea fondurilor europene in vederea infiintarii unui studio foto, ... (vezi toată discuția)