avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie și stimulent de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie și stimulent de inserție

Bună ziua. Aș dori să știu exact, dacă îmi dau demisia de la actualul loc de muncă, cu perioada de preaviz de 20 zile lucrătoare, când ar trebui să semnez contractul la noul loc de muncă pentru a nu pierde stimulentul de inserție ?
Spre exemplu, îmi dau demisia în data de 07.10.2019 și stau cele 20 zile lucrătoare în preaviz. Când ar trebui semnat contractul la noul loc de muncă ?

Vă mulțumesc frumos pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
RoxanaMedeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 2 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru stimulent ar trebui ca :
Data incetarii vechiului c.i.m.= data începerii activității in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m si stimulentul de insertie elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin. Momentan beneficiem de stimulentul de insertie( pana in septembrie), si maine doresc sa imi depun demisia , si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)
Angajarea la alt loc de munca dupa ccc Georgiana Ciomaga Georgiana Ciomaga Buna ziua! In septembrie imi voi da copilul la cresa si dupa ce se va acomoda, sa incep serviciul. Copilul face 2 ani abia in aprilie 2018. Problema e ca nu as ... (vezi toată discuția)