avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Interdictie instrainare si grevare in extrasul CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Interdictie instrainare si grevare in extrasul CF

Buna ziua,

Am fost nevoit recent sa obtin un extras CF (in urma unui deces in familie) pe apartamentul al carui proprietar este mama mea. Am observat insa ca pe extras apare o interdictie de instrainare si grevare pe numele unei banci disparute acum 20 de ani (Bankcoop).

Imi puteti va rog spune care este modalitatea legala de a scapa de aceasta grevare? Obtinerea unei adeverinte de la respectiva banca nu este posibila. Apartamentul a fost achitat integral prin anii, dar se pare ca parintii nu s-au gandit si la operarea modificarilor pe cartea funciara.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil dobandit prin mostenire HCrisan HCrisan Buna seara! As dori sa va cer parerea in legatura cu extrasul meu de carte funciara. Recent am mostenit un apartament, dupa decesul unchiului meu. In ... (vezi toată discuția)
Interdictii imobil ipotecat luciaro luciaro daca am un imobil ipotecat si in contractul cu banca nu se precizeaza nici o interdictie in acest sens, pot sa fac modificari la imobil fara acordul( stirea) ... (vezi toată discuția)
Inchiriere = instrainare??? MalyS MalyS Vreau sa stiu, va rog, daca interdictia de instrainare a unui imobil include si interdictia de inchiriere a acestuia. Va multumesc (vezi toată discuția)