avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul indemizatie de concediu de odihnă
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul indemizatie de concediu de odihnă

În cazul functionariilor publici si personalului contractual din instituţii publice la calculul indemnizatiei concediului de odihnă se ia în considerare si indemnizatia de hrana ( suma fixa ) respectiv sporul pentru conditii vatamatoare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 9 Octombrie 2019
indemnizatia de hrana ( suma fixa )- bonurile se acorda numai in cazul TURELOR FACUTE EFECTIV, NU IN C MEDICAL, DE ODIHNA SAU ABSENTA.
ELE VARIAZA DE LA O LUNA LA ALTA.
Nu se iau in considerare.
Eu vorbeam de calculul indemnizatiei de concediu de odihna.
Si noi de de indemnizatie v-am explicat ca nu se iau in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de concediu functionar public Tdaniela Tdaniela Buna ziua, Sunt functionar public intr-o primarie si cred ca indemnizatia de concediu de odihna nu este calculata corect. Precizez ca beneficiez de spor de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana, intra in baza de calcul a concediului ... camelia72 camelia72 Indemnizatia de hrana, intra in baza de calcul a concediului de odihna? (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu odihna functionar public angelactb angelactb Buna ziua, sunt contabil intr-o primarie si ma confrunt cu o situatie legata de calculul salariului unui functionar al institutiei noastre. Problema este ... (vezi toată discuția)