avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie sportiva vs club sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie sportiva vs club sportiv

Buna ziua,
Am o asociatie sportiva fara personalitate juridica si as dori sa o transform intr-un club sportiv pentru a putea participa la competitiile nationale. Cum se face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:51, 7 Octombrie 2019
Nu puteti sa tansformati ceea ce aveti ci sa infiintati ceva nou (si apoi inchieti asociatia) asa cum se detaliaza la adresa urmatoare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O.n.g, asociatie sportiva sau club sportiv? sabynp sabynp Care este diferenta intre o asociatie normala, dar care are ca domeniu de activitate sportul, o asociatie sportiva(care nu poate atrage sponsori si care se ... (vezi toată discuția)
Afiliere asociatie sportiva in vederea participarii la o competitie electrosystem electrosystem Am infiintat o asociatie dupa Ordonanta 26 / 2000. Asociatia se doreste a fi un club sportiv privat de handbal fete. In afara de formarea si antrenarea ... (vezi toată discuția)
Ong-urile cu profil sportiv pot obtine cis hd76avr hd76avr Buna ziua!Anul acesta am infiintat o asociatie sportiva in a carei denumire apar cuvintele \\"Asociatia Sportiva................\\" (nu-i scriu numele complet ... (vezi toată discuția)