avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carnetele de CEC emise in 1990 si 1994-mai sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carnetele de CEC emise in 1990 si 1994-mai sunt valabile?

Va rog,daca stie cineva ,sa-mi ofere un raspuns la intrebarea:

Carnetele de CEC-cu dobanda- emise in februarie 1990 respectiv in februarie 1994,mai sunt valabile in prezent ?
Exista sold 10.000lei pe ele.
Unde se poate adresa titularii ?

Va multumesc anticipat !

Cu respect si consideratie,
rodica_post
25 de bani.
nu mai aveti conturile alea ca s-au inchis.
Dacă vindeți carnetul CEC o da primiți poate câteva zeci de lei ,mai mult decât actuala valoare a sumelor respective.Au fost zeci de ani de inflație,denominare etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold libret de economii emis de cec Kovacs Tiberiu Kovacs Tiberiu Am pe Libretul de Economii emis de CEC, la data de 31 august 1994, suma de 118,80 lei, sumă care era in sold și în 1990. Am fost la CEC Bank pentru a ... (vezi toată discuția)
Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)